Kinderfeestjes

Voor een onvergetelijk feestje, voor echte natuurspeurneuzen, kan je bij ons terecht! Onze ervaren gidsen nemen jou en je vriendjes mee op tocht en laten je de natuur spelenderwijs ontdekken.

Enkele van de mogelijkheden zijn:

Op zoek met Tinus de kabouter - Ssst... er woont een kabouter in het Schulensbroek. Wil je hem helpen vinden? Voor kinderen van 4-6 jaar

Kinderbootcamp - Leer de skills van een topgeheimagent en transformeer in een echte 007. Voor kinderen van 7-10 jaar

Olympische natuurspelen - De natuur heeft heel wat in haar mars, en jij ook! Klaar om je te meten met de besten? Van 8-10 jaar

Moord in de poel - De kinderen worden professionele speurders die een moord moeten oplossen. Voor kinderen van 10-12 jaar

Praktisch?
Een natuurgids zorgt voor de verhaallijn, extra uitleg en de spelletjes. Het programma duurt ongeveer twee uur. Maximaal 20 kinderen per feestje. Prijzen variëren tussen 100 en 150 euro, afhankelijk van het gekozen thema. Reservaties gebeuren minstens drie weken op voorhand. Informeer naar de mogelijkheden om een lokaal in het bezoekerscentrum te huren aan voordeeltarief.

Meer info? Contacteer ons via schulensmeer@natuurpunt.be