Vrijwilligers

Zonder de enthousiaste en deskundige inzet van vrijwilligers zou het bezoekerscentrum Schulensmeer niet kunnen draaien.

Zo verzorgen zij de baliedienst, bereiden ze activiteiten voor en begeleiden zij kinderen en groepen tijdens kampen, activiteiten, wandelingen of workshops.

Maar.... er is altijd wel een plaats voor nieuwe vrijwilligers.

We kunnen versterking gebruiken op vele terreinen:

• gastvrouw/gastheer; om het gebouw voor publiek open te stellen, vragen te beantwoorden van bezoekers, artikelen uit de winkel te verkopen
  • (school)gidsen; om educatieve projecten en wandelingen te begeleiden
  • enthousiastelingen voor zomerkampen met kinderen

Voel je ook verbondenheid met alles wat met natuur en milieu te maken heeft? Kom dan eens praten over eventueel vrijwilligerswerk.  Je hoeft niet alles te weten over de natuur, maar je leert er ongetwijfeld veel over bij en het levert je ook nog wat sociale contacten op. Jaarlijks wordt er bovendien een leuke dag georganiseerd voor de vrijwilligers als dank voor hun inzet.

Heb je interesse? Stuur dan zeker een mailtje naar schulensmeer@natuurpunt.be.